Dit weekend A2 tussen Deil en Empel dicht in verband met wegwerkzaamheden

Automobilisten die van Utrecht naar het zuiden willen rijden, moeten dit weekend rekening houden met problemen op de A2 bij Empel. Daar wordt van vrijdagavond negen uur tot maandagochtend zes uur aan de weg gewerkt.

Vanwege de werkzaamheden aan het asfalt en de vangrail wordt de A2 afgesloten tussen de knooppunten Deil en Empel.

Ook de op- en afritten op dit deel van de weg gaan dicht, evenals verzorgingsplaats De Lucht-West en het bijbehorende tankstation. Er worden omleidingen ingesteld. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd. Die kan oplopen tot een klein halfuur.

Omleidingen
Verkeer dat vanuit Utrecht richting Tilburg of Eindhoven wil, wordt bij knooppunt Everdingen naar de A27 geleid en van knooppunt Sint Annabosch naar de A58. Wie naar Den Bosch wil, kan bij knooppunt Oudenrijn of knooppunt Lunetten het best de A12 richting Arnhem nemen en bij knooppunt Gijsoord de A50 kiezen.

Het verkeer op de A15 dat naar Eindhoven moet, wordt bij knooppunt Deil omgeleid over de A15 richting Nijmegen en kan bij knooppunt Valburg de A50 nemen . Automobilisten die van de A15 bij Deil naar Den Bosch willen, wordt aangeraden de A15 naar Gorinchem te volgen en bij Gorinchem de A27 richting Breda te kiezen. Bij knooppunt Hooipolder kan dan koers gezet worden richting Den Bosch.

Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Bron: Omroep Brabant