Bouw & Industrie

Voor het inhuren van flexibele arbeidskrachten is ZZPR.nl hét adres. Zeker als het over bouw & industrie gaat. Vele jaren ervaring en kennis van de markt bieden de maximale garantie op de juiste klick tussen inhuurder en zzp’er(s).
ZZPR.nl is thuis in de branches bouw & industrie. Met kennis van de markt wordt doelgericht bemiddeld tussen opdrachtgever en zzp’ers. ZZPR.nl beschikt over een breed aanbod aan professionele zzp’ers, van timmerman, stucadoor en metselaar tot productie-medewerker, lasser en projectleider. Kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, transparantie en klantgerichtheid zijn de kernwoorden waarop iedere zzp’er en opdrachtgever bij ZZPR.nl kan rekenen. Niet alleen wat betreft het inhuren van flexibele krachten, maar ook op het vlak van diverse ondersteunende diensten. Heel persoonlijk worden alle wensen, eisen en behoeften van de klant centraal gesteld. Elke dag opnieuw is ZZPR.nl aan de slag voor alle zzp’ers, die voldoen aan de vereiste diploma’s en certificeringen. Oók voor elke opdrachtgever in bouw & industrie.

Zorg & Overheid

Ook als het over zorg & overheid gaat, is ZZPR.nl dé intermediair tussen opdrachtgever en zelfstandig ondernemer zonder personeel. De kennis en kunde van het bemiddelen heeft het team van ZZPR.nl als geen ander in de vingers.
ZZPR.nl is thuis in de branches zorg & overheid. Met kennis van de markt wordt doelgericht bemiddeld tussen opdrachtgever en zzp’ers. ZZPR.nl beschikt over een breed aanbod aan professionele zzp’ers, van verpleegkundige tot bedrijfsarts en van administratief medewerker tot secretaresse. Kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, transparantie en klantgerichtheid zijn de kernwoorden waarop iedere zzp’er en opdrachtgever bij ZZPR.nl kan rekenen. Niet alleen wat betreft het inhuren van flexibele krachten, maar ook op het vlak van diverse ondersteunende diensten. Heel persoonlijk worden alle wensen, eisen en behoeften van de klant centraal gesteld. Elke dag opnieuw is ZZPR.nl aan de slag voor alle zzp’ers, die voldoen aan de vereiste diploma’s en certificeringen. Oók voor elke opdrachtgever in zorg & overheid.

Dienstverlening

ZZPR.nl gaat en staat met kennis en kunde in de wereld van dienstverlening voor een doelgerichte bemiddeling tussen inhuurder en vakbekwame zzp’ers. Daarnaast wordt een breed pakket aan ondersteunende en adviserende diensten aangeboden.
ZZPR.nl is thuis in de wereld van dienstverlening. Met kwalitatief hoogwaardige aanpak wordt efficient bemiddeld tussen opdrachtgever en zzp’ers. ZZPR.nl beschikt over een breed aanbod aan professionele zzp’ers, van receptionist tot ict-specialist, van marketeer tot planner. Kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, transparantie en klantgerichtheid zijn de kernwoorden waarop iedere zzp’er en opdrachtgever bij ZZPR.nl kan rekenen. Niet alleen wat betreft het inhuren van flexibele krachten, maar ook op het vlak van diverse ondersteunende diensten. Heel persoonlijk worden alle wensen, eisen en behoeften van de klant centraal gesteld. Elke dag opnieuw is ZZPR.nl aan de slag voor alle zzp’ers, die voldoen aan de vereiste diploma’s en certificeringen. Oók voor elke opdrachtgever in de wereld van de dienstverlening.

Voor meer informatie : zzpr.nl